Visit Vilanova

Descobrir Vilanova i la Geltrú

Guia Pràctica

Vilanova i la Geltrú és una vila mediterrània on el turisme, la cultura, la gastronomia, el comerç i el lleure han sabut combinar-se per oferir als seus visitants una estada inoblidable.

La ciutat té un remarcat caràcter històric, artístic i cultural, i un dels seus trets principals és ser una destinació turística tranquil·la, molt adequada per al turisme familiar o de parella.

La climatologia, les excel·lents infraestructures nàutiques, les platges de sorra fina, una gastronomia de renom, i el caràcter obert i acollidor dels seus habitants, són algunes de les credencials de la ciutat.

El municipi gaudeix d’un entorn natural privilegiat, entre la serralada litoral i el mar Mediterrani, a tocar amb els parcs naturals del Garraf, delFoix i d’Olèrdola. Us invitem a tastar la seva gastronomia de sabors profunds i únics, a deixar-vos endur de la màgia i la tradició de la seva festa, i a gaudir totes les seves propostes.

Vilanova i la Geltrú és una ciutat que els visitants haureu d’anar descobrint: els museus, el patrimoni, les festes, la gastronomia autòctona, les platges, el paisatge, la rambla, la plaça de la Vila, la Geltrú, la llotja, el port, les tradicions… Som una ciutat autèntica, original i amb molt per descobrir. I ho podeu fer durant tot l’any.

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h