Visit Vilanova

Apartaments a Vilanova i la Geltrú

Atenea Park 

L ́Hotel Atenea Park ofereix tots els serveis d ́un gran hotel. Disposa d ́una preciosa zona amb jardí i piscines, pàrquing amb places per a cotxes elèctrics, connexió Wifi i un estaurant que ofereix una cuina mediterrània exquisida.

La climatologia de Vilanova i la Geltrú, les seves excel.lents  infraestructures nàutiques i les seves platges de sorra fina, són algunes de les credencials d́aquesta ciutat. L ́aparthotel gaudeix d ́un entorn natural privilegiat entre la serra litoral i el mar Mediterrani, els parcs del Garraf, del Foix i d ́Olèrdola.

L ́Hotel Atenea Park ha estat reconegut com a ens gestor del sistema Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) “Compromís de Qualitat Turística”.

Marea ApartHotel

El Marea ApartHotel se situa al Passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú, a uns 50 metros de la platja i a 15 minuts caminant del centre de la ciutat. Ofereix apartaments moderns, amb balcó, la majoria amb vistes al mar i totalment equipats: aire condicionat, connexió Wifi, sala amb televisió per satèl.lit i cuina equipada.

Scroll to Top
×