Visit Vilanova

Com arribar

Tota la informació per si arribes a Vilanova i la Geltrú

Per carretera

 L’autopista C-32 enllaça Vilanova i la Geltrú amb Barcelona en 30 minuts i amb Tarragona en 40 minuts. En 15 minuts i a través de la C-15, s’arriba a l’autopista AP-7, que en direcció nord arriba fins a la frontera amb França, la qual està connectada a la xarxa d’autopistes europees, i en direcció sud, amb la resta de les autopistes del territori espanyol.

Amb tren

Vilanova i la Geltrú disposa de molt bones connexions amb Barcelona i Tarragona mitjançant els trens de Rodalies de Renfe. Aproximadament cada 15 minuts surt un tren que, en un trajecte de 40 minuts, uneix el  municipi amb Barcelona.  A la ciutat també hi tenen parada trens regionals, de mitjana i de llarga distància, com el Regional Express Madrid-Barcelona. En direcció sud i a tan sols 40 minuts, trobem l’estació de tren de l’AVE Camp de Tarragona amb connexió a Madrid en menys de dues hores i mitja de trajecte.

Amb avió

Vilanova i la Geltrú gaudeix d’una situació geogràfica privilegiada, ja que es troba a mig camí entre dos aeroports internacionals. En primer lloc, l’aeroport internacional Barcelona-El Prat, a 30 km de la ciutat, on opera la majoria de les companyies aèries i que té connexions diàries amb la resta d’Europa i el nord de l’Àfrica. Aquest aeroport també ofereix vols intercontinentals cap a l’Amèrica del Nord, l’Amèrica del Sud i l’Àsia. Per altra banda, l’aeroport de Reus, a 50 km de Vilanova i la Geltrú, compta amb connexió regular amb l’aeroport de Madrid i amb altres connexions  mb aeroports estrangers, com el de Londres i la majoria de capitals europees.

Amb vaixell

Vilanova i la Geltrú disposa d’un gran port esportiu en el qual poden accedir embarcacions de tot tipus d’eslora.

Ben comunicats amb el món

⛵Viu l'experiència Vilanova!

Visit Vilanova, en estreta col.laboració amb Vilanova Turisme i l´Ajuntament de Vilanova I la Geltrú, neix amb vocació de promoure la comunicació online i offline de la ciutat amb una imatge fresca i dinàmica, difonent el nostre missatge comercial, posicionant adequadament la nostra ciutat, i maximitzant la nostra notorietat i imatge de marca.

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h
× Info