Visit Vilanova

Com arribar

Tota la informació per si arribes a Vilanova i la Geltrú

Per carretera

 L’autopista C-32 enllaça Vilanova i la Geltrú amb Barcelona en 30 minuts i amb Tarragona en 40 minuts. En 15 minuts i a través de la C-15, s’arriba a l’autopista AP-7, que en direcció nord arriba fins a la frontera amb França, la qual està connectada a la xarxa d’autopistes europees, i en direcció sud, amb la resta de les autopistes del territori espanyol.

Amb tren

Vilanova i la Geltrú disposa de molt bones connexions amb Barcelona i Tarragona mitjançant els trens de Rodalies de Renfe. Aproximadament cada 15 minuts surt un tren que, en un trajecte de 40 minuts, uneix el  municipi amb Barcelona.  A la ciutat també hi tenen parada trens regionals, de mitjana i de llarga distància, com el Regional Express Madrid-Barcelona. En direcció sud i a tan sols 40 minuts, trobem l’estació de tren de l’AVE Camp de Tarragona amb connexió a Madrid en menys de dues hores i mitja de trajecte.

Amb avió

Vilanova i la Geltrú gaudeix d’una situació geogràfica privilegiada, ja que es troba a mig camí entre dos aeroports internacionals. En primer lloc, l’aeroport internacional Barcelona-El Prat, a 30 km de la ciutat, on opera la majoria de les companyies aèries i que té connexions diàries amb la resta d’Europa i el nord de l’Àfrica. Aquest aeroport també ofereix vols intercontinentals cap a l’Amèrica del Nord, l’Amèrica del Sud i l’Àsia. Per altra banda, l’aeroport de Reus, a 50 km de Vilanova i la Geltrú, compta amb connexió regular amb l’aeroport de Madrid i amb altres connexions  mb aeroports estrangers, com el de Londres i la majoria de capitals europees.

Amb vaixell

Vilanova i la Geltrú disposa d’un gran port esportiu en el qual poden accedir embarcacions de tot tipus d’eslora.

Ben comunicats amb el món

Viu l'experiència Vilanova!

Visit Vilanova, en estreta col.laboració amb Vilanova Turisme i l´Ajuntament de Vilanova I la Geltrú, neix amb vocació de promoure la comunicació online i offline de la ciutat amb una imatge fresca i dinàmica, difonent el nostre missatge comercial, posicionant adequadament la nostra ciutat, i maximitzant la nostra notorietat i imatge de marca.

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h