Visit Vilanova

Compres a Vilanova i la Geltrú

La teva botiga aquí

La teva botiga aquí

La teva botiga aquí

La teva botiga aquí

La teva botiga aquí

La teva botiga aquí

La teva botiga aquí

La teva botiga aquí

Destaca el teu negoci a peu de carrer amb Visit Vilanova

Com?
1. Demana informació: compres@visitvilanova.cat
2. Fes-te associat de Visit Vilanova aquí.
3. Ja estaràs publicat a la web.

Vilanova i la Geltrú, capital comercial del Garraf

La situació estratègica de la ciutat ha propiciat una intensa activitat comercial, per la qual cosa es considera un dels principals centres de comerç urbà de Catalunya, que a més conté uns eixos que conviuen de manera ideal amb el patrimoni arquitectònic i una àmplia oferta en restauració. Hi podem trobar grans marques, establiments centenaris, teatres, sales d’art i una gran oferta gastronòmica.

L’oferta de Vilanova es caracteritza per la seva varietat i pel seu dinamisme, que arriba fins i tot a sobrepassar l’àmbit comarcal, gràcies a la recent implantació de tota classe d’establiments: parament de la llar, moda i complements, joieries, floristeries, llibreries, tot combinat amb cultura i oci. L’àrea del centre compta amb una extensa zona per a vianants a l’aire lliure, centrada en la Rambla Principal i que es vertebra en forma d’espiga amb altres carrers com l’avinguda de Francesc Macià, els carrers dels Caputxins, de Sant Sebastià i de Sant Gregori, i les places dels Carros, de les Cols i de les Neus.

Per acabar, cal destacar l’em – blemàtica plaça de la Vila, centre neuràlgic de la vida ciutadana i punt de trobada habitual per les seves cafeteries, cellers, restaurants i terrasses, que conviuen en perfecta harmonia amb els comerços.

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h