Visit Vilanova

Hotel a 50 mts de les platges

L’hotel ribes roges no és un establiment convencional, no és un hotel gran, però voldríem ser un gran hotel per vostès.

Esteu entrant a Vilanova i la Geltrú la capital de Garraf a la costa de Barcelona en un trosset de Catalunya.

Aquí trobareu L’Hotel Ribes Roges obrint les seves portes per oferta-li uns serveis i qualitat al millor preu.

La familia Burcet&Sans regenta l’establiment familiar des de la seva renovació l’any 1995, any darrera any hem anat millorant les instal.lacions a fi d’adapatar-nos a les necessitats dels nostres clients.

L’HOTEL

La nostra situació a 50 mts de les platges i 10 minuts del centre ciutat i vies de transport faciliten l’estada als nostres clients els quals gaudeixen d’un establiment tranquil i relaxat amb els seus jardins i salons d’ùs exclusiu.

ELS CONVIDEM A CONEIXER-NOS

L’Hotel Ribes-Roges és un establiment familiar amb servei B&B consta de 12 habitacions totalment equipades, jardi privat, salons I Bending-Bar.

L’ESMORZAR

Començar el dia amb un esmorzar complet és garantia de tenir  un bon dia . L’Hotel Ribes-Roges li oferirà tot un assortiment variat de productes autoctons ,sucs naturals, pastisseria casolana embotits de la terra, selecció de calents i d’altres delicies que de  ben segur cobriran tots els seus desitjos.

LA FAMILIA

L’Hotel Ribes-Roges no es cap grup turístic ni pertany a cap cadena , és un establiment familiar el qual amb professionalitat i dedicació gaudeix de tenir uns amics per clients.

Adreça:  Carrer de Joan d’Àustria, 7, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Telèfon: 938 15 03 61

https://www.hotelribesroges.com/

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h