Visit Vilanova

MICE

Turisme MICE

Vilanova i la Geltrú us obre les portes. Aquesta ciutat marinera, capital de la comarca del Garraf, us ofereix tot allò que necessiteu perquè us sentiu com a casa durant la vostra estada, sigui motivada per la professió, els negocis, les afeccions o qualsevol altra raó.

L´anomenat turisme MICE té cada vegada més demanda al nostre país, afavorit pel clima suau, l´oferta cultural i d´oci, i la disponibilitat d´infraestructures. És en aquest marc que Vilanova i la Geltrú es posiciona i ordena tots els seus recursos, serveis i actius, per tal de confegir el nostre catàleg de serveis, que pretén ser un aparador i una eina per facilitar l´elecció de la nostra ciutat.

Què ofereix, Vilanova i la Geltrú, a qui vulgui organitzar un congrès, una convenció o qualsevol altre esdeveniment de característiques similars? Podríem parlar del mar, de les platges, del nostre patrimoni cultural i festiu, tan singulars.

Ubicació estratègica

De la gastronomia, del paisatge natural, del comerç de proximitat i el dinamisme social i cultural. Podríem mencionar també l´esperit emprenedor i creatiu, una indústria tecnològica creixent, la universitat i els centres de recerca, el port o la ubicació estratègica, propera a Barcelona i Tarragona.

Podríem dir que Vilanova i la Geltrú és una ciutat mitjana, acollidora, amb totes les possibilitats de gaudir d´una estada confortable i alhora distanciada del bullici de les grans ciutats.

Tots aquest arguments són absolutament certs i vàlids. Vilanova i la Geltrú té tots aquests elements que la fan una ciutat atractiva per a celebrar-hi esdeveniments. Ara bé, si se´ns permet, per a nosaltres el tret diferencial de Vilanova i la Geltrú, allò que la fa veritablement original i atractiva, que li atorga una personalitat única, és quelcom intangible: la llum, l´ambient, el caràcter de la gent. A Vilanova i la Geltrú, vingueu d´on vingueu, sentireu que sou part de la ciutat, que és una vella coneguda on sempre, d´una manera o altra, heu estat.

Us convidem a consultar el nostre catàleg de serveis, amb el desig que celebreu amb èxit el vostre esdeveniment

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h