Visit Vilanova

Estació Nàutica

Excursió en open-caiac per descobrir els millors racons i cales entre Vilanova i Sitges (mínim 2 pax).

📍Vilanova i la Geltrú  – Mostrar en el mapa.

Descobriràs el món submarí de Vilanova i la Geltrú.

📍Vilanova i la Geltrú. 

L’espectacularitat de la sortida del sol o la calma del final del dia

📍Vilanova i la Geltrú. 

Paddle Surf, fàcil i divertit.

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Sigues capità per un dia.

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Excursió guiada en open caiac o paddle surf 2h.

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Gaudeix d´una experiència màgica que mai oblidaràs.

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Un veler en privat a la vostra disposició durant 2 o 4 hores.

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Aprèn a gaudir sota el mar.

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Aconsegueix en 2 dies la primera certificació que et permet bussejar.

Slide 5
Slide 1
Slide 5
Slide 5
Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

LA TRANQUIL·LITAT D’ARRIBAR A BON PORT

Port de Vilanova I la Geltrú

El port pesquer és un dels més importants de la costa catalana per la seva flota, per la diversitat d’espècies, entres les quals destaca la singular Gamba de Vilanova, i perquè és el primer de Catalunya en nombre de captures.
El port esportiu també és un dels principals de Catalunya per la quantitat d’amarradors i per la qualitat del seus serveis. Compta amb un club nàutic i l’única marina del Mediterrani occidental dissenyada exclusivament per a mega iots. Disposa de 48 amarradors d’entre 25 i 130 metres d’eslora. Vilanova Grand Marina és la base perfecta al cor del Mediterrani. 

Des de l’any 2002 Vilanova i la Geltrú té el reconeixement d’Estació Nàutica gràcies a les seves excel·lents infraestructures nàutiques, als serveis de què disposa la ciutat i a la seva immillorable ubicació dins el mapa de Catalunya. Per tot això, al llarg de l’any es poden practicar tota mena d’esports nàutics com el caiac, el catamarà i el paddle surf, així com llogar velers i fer altres activitats d’oci.

Una ciutat oberta al mar

El Mediterrani està sempre present a Vilanova i la Geltrú. És el mar qui a convertit els seus habitants en uns apassionats de la vida marinera i n’ha format el caràcter obert i acollidor.

Des de l’any 2019 la ciutat compta amb el segell de destinació turística Barris i Viles Marineres, atorgat per l’Agència Catalana de Turisme.

A Vilanova el mar ofereix moltes possibilitats: passejar per la platja, banyar-se a les seves càlides aigües, navegar de totes les formes imaginables, i també degustar els seu peix i el seu marisc.

Les platges

Les platges urbanes estan ubicades entre els dos turons que abracen la badia de Vilanova: Sant Cristòfol a llevant i Sant Gervasi a ponent. Al peu del turó de Sant Cristòfol hi ha la platja del Far de Sant Cristòfol i després del port, les altres platges urbanes: Ribes Roges, Adarró, la República i Sant Gervasi.

Des del turó de Sant Gervasi, el litoral que s’obre entre Vilanova i Cubelles és on es troben les platges més verges: l’Aiguadolç i la platja Llarga. En darrer lloc, a l’extrem sud i a tocar del municipi de Cubelles trobem la platja de l’Ibersol.

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h