Visit Vilanova

Informació Turística

Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú

Des de l’Oficina de turisme de Vilanova i la Geltrú s’intenta donar resposta a totes aquelles qüestions que sorgeixen i són plantejades pels nombrosos visitants. No cal oblidar, però, que un altre dels serveis que l’oficina també ofereix i que és molt important, és el d’acollir i donar la benvinguda a tots aquells que arriben al nostre municipi.

El poble disposa d’una oficina de turisme i tres punts d’informació turística. 

Parc de Ribes Roges, s/n – 08800 Vilanova i la Geltrú +34 93 815 45 17

HORARIS D’OBERTURA: Dilluns tancat, De dimarts a dijous de 10 a 14 h, Divendres i dissabte de 10 a 14 i de 16 a 19 h, Diumenge i festius de 10 a 14 h

A l ́Oficina Municipal de Turisme atenem directament les persones que ens visiten i els oferim informació i assessorament sobre els llocs d ́interès, transport públic, allotjament, cultura, esdeveniments i tot tipus d ́informació rellevant per fer-los més fàcil la visita.

Atenem en els següents idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Punt d ́informació turística Plaça de la Vila

Plaça de la Vila,11 Baixos
08800 Vilanova i la Geltrú
+34 93 814 00 00 Ex. 3218
turisme@vilanova.cat
www.vilanovaturisme.cat

Clúster de Desenvolupament Econòmic de Vilanova i la Geltrú

El Clúster de Desenvolupament Econòmic creat recentment per l ́Ajuntament de Vilanova, reuneix a les principals entitats econòmiques de la ciutat vinculades al Turisme, la hostaleria i el comerç: Viu Comerç, Gremi d ́Hostaleria i Estació Nàutica. Aquestes entitats, conjuntament amb altres que poden fer ús d ́aquest espai de treball compartit, es relacionen, col.laboren entre elles i creen sinèrgies que beneficien a la ciutat en un ambient de confiança i cooperació.

Rasa del Miquelet,16
08800 Vilanova i la Geltrú

Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú
www.envilanova.com

Gremi d ́Hostaleria de Vilanova
www.gremivng.com

Viu Comerç
www.siguesviu.cat

Viu l'experiència Vilanova!

Visit Vilanova, en estreta col.laboració amb Vilanova Turisme i l´Ajuntament de Vilanova I la Geltrú, neix amb vocació de promoure la comunicació online i offline de la ciutat amb una imatge fresca i dinàmica, difonent el nostre missatge comercial, posicionant adequadament la nostra ciutat, i maximitzant la nostra notorietat i imatge de marca.

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h