Visit Vilanova

El Solvi Hotel – Adults Only està situat en el passeig marítim de Vilanova i la Geltrú. Les habitacions del Solvi disposen de TV via satèl·lit i bany privat amb articles d’higiene gratuïts. Hi ha Wifi gratuïta en totes les instal·lacions i a l’estiu es proporciona aire condicionat.

El restaurant La Llotja de l’Solvi Hotel prepara marisc fresc, que es paga per pes. L’esmorzar se serveix fins a les 12:00. A més, l’establiment disposa d’una terrassa a l’última planta on es pot menjar o prendre un còctel amb vista panoràmica sobre el mar.

El personal de recepció proporciona informació sobre activitats i llocs d’interès a la regió catalana del Penedès, com museus, camps de golf, tasts de vi o el parc d’atraccions PortAventura.

Aquest hotel és a 15 minuts a peu de centre històric de Vilanova, que alberga molts comerços, bars i restaurants. A més, és a 13 minuts a peu de l’estació de tren de Vilanova, que proporciona connexions regulars amb Barcelona i la popular localitat costanera de Sitges. L’aeroport de Barcelona-El Prat és a 30 minuts amb cotxe.

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h