Visit Vilanova

Turisme actiu

Turisme actiu i sostenible

El turisme sostenible i respectuós amb el medi ambient és un dels pilars de l’estratègia turística de la ciutat. El turisme del present i del futur ha de ser ineludiblement compromès amb el planeta i els seus habitants. Per aquesta raó, a l’abril del 2019 la ciutat va passar a formar part de la llista de destinacions Biosphere, un certificat que atorga la UNESCO.

És un segell que reconeix la qualitat i la sostenibilitat, tant en el vessant ambiental com en l’econòmic i el social. Un distintiu que posa en relleu el compromís de la ciutat amb un turisme desestacional, que té cura del l’entorn natural i que, en definitiva, opta per la millora en la qualitat de vida de les persones.

Turisme tranquil a Vilanova i la Geltrú

Et proposem els millors plans en familia

Els Parcs Naturals

Els Parcs Naturals del Garraf, del Foix i d’Olèrdola són els tres parcs que envolten
Vilanova i la Geltrú. Les rutes que s’hi poden practicar són ideals per endinsar-te i viure una fascinant immersió en la descoberta del territori. Aquestes rutes són perfectes per conèixer la flora i la fauna, així com les restes del passat vinícola i ramader de la nostra comarca.

La característica geològica pròpia del massís del Garraf és la roca calcària, ella és la protagonista i forma un paisatge rocós, àrid i agrest en un entorn d’una bellesa singular.

Turisme actiu

La zona coneguda per Els Colls-Miralpeix és una franja de natura a tocar del Mar Mediterrani que es troba entre els municipis de Vilanova i Sitges. Aquesta ruta marcada amb el GR-92 és una de les més emblemàtiques del nostre municipi i és sempre una bona opció per conèixer un espai natural sense allunyar-se gaire del nucli urbà.

Per altra banda, la ciutat ofereix una gran varietat de traçats urbans i comarcals per practicar el turisme actiu tot descobrint indrets de gran atractiu i valor paisatgístic. Us convidem a gaudir d’aquestes rutes amb tota la família, hi trobareu passejades ideades per fer amb els més petits, ja sigui a peu o bé amb bicicleta. Les excursions i sortides amb caiac o paddle surf també són una opció ideal per gaudir del paisatge de la costa del Garraf des del mar.

Pitch&Putt de 18 forats

En l’apartat del turisme actiu, hem de destacar també que la ciutat compta amb un camp de Pitch&Putt de 18 forats, la qualitat de la gespa i les seves instal·lacions el fan un dels camps més atractius de Catalunya. Un lloc ideal per gaudir del golf i la natura. 

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h