Visit Vilanova

#Olimpicament

Dona + i col.lectiu LGTBI

#Olimpicament

El lema fa referència, en clau d’humor, a l’expressió col·loquial “passar olímpicament”, que la campanya aplicarà a la superació i transgressió dels estereotips lligats a l’esport, dels quals cal “passar” per tal de construir vides més saludables.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la regidoria d’Esports i l’assessorament de l’Espai d’Equitat, ha presentat una nova acció per fomentar la pràctica esportiva quotidiana entre aquells col·lectius menys inclosos.

El programa  Esport i Dona+ neix amb l’objectiu de facilitar i incrementar la participació de les dones i del col·lectiu LGTBI a una experiència vital i enriquidora, com és el món de l’esport, de manera que es reconegui la pràctica esportiva com un privilegi i es pugui integrar en l’estil de vida de les dones, en la seva vida quotidiana.

El programa pretén integrar-se i modificar l’actual estructura organitzativa de les activitats que s’impulsen o promouen des de l’ajuntament com és l’esport de lleure i salut, l’esport en edat escolar i l’esport de competició, així com també en aquells llocs on es realitza la pràctica esportiva, com són les entitats, les empreses i els centres escolars, entre d’altres.    

En aquest sentit, s’ha elaborat un programa activitats anuals. En cada activitat programada s’hi veurà reflectida aquesta nova mirada femenina i els objectius comuns del programa. Entre les activitats proposades hi ha la nàutica, la marxa nòrdica, la bicicleta, l’skate, el trail running, el vòlei platja, el tennis platja, les caminades o la natació en aigües obertes, entre d’altres.

https://www.vilanova.cat/esports/esport_i_dona

Etiqueta la teva experiència amb @visitvilanova #visitvilanova #olimpicament

Activitats Olimpicament:

Fem Bike

Dona + Bike

6 de Novembre 2021

Dona+ MARXA NÒRDICA

16 d’Octubre 2021

"SUP - Surf - Caiac" Dona + i col.lectiu LGTBI

18 de Setembre 2021

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h