Visit Vilanova

Activitats de Turisme Familiar

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Faran maons de terra, aigua i palla com feien els ibers 

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Reprodueix una excavació arqueològica

📍Olivella – Mostrar en el mapa.

Classe d’iniciació on podràs conèixer al teu cavall.

📍Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Vine a gaudir d´una ruta a cavall amb nosaltres.

📍Olivella – Mostrar en el mapa.

Serà un dia per gaudir de la seva presència. 

📍 Vilanova i la Geltrú – Mostrar en el mapa.

Passeja per les nostres instal.lacions amb el petit muntat en poni.

Destinació de Turisme Familiar

Vilanova i la Geltrú és una ciutat amable i acollidora que, des de 2015, està certificada com a Destinació de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme. 

Vilanova i la Geltrú és una ciutat mitjana i, com a tal, ofereix equipaments i serveis adaptats a les necessitats d’adults, nens i adolescents. És una ciutat còmoda en la qual sempre podreu desplaçar-vos a peu o en bicicleta.

És fàcil arribar en transport públic ja que l’estació de ferrocarril i autobusos es troba en el mateix centre de la ciutat. Si arribeu en el vostre propi vehicle, comentar-vos que no el necessitareu durant la vostra estada tret que vulgueu desplaçar-vos fora de la nostra localitat.

Disposem de de gran diversitat d’allotjaments (hotels, apartaments, càmpings, allotjament d’ús turístic) caracteritzats per un tracte proper i personalitzat, amb diferents tamanys, cadascun amb la seva personalitat pròpia, i gestionats en la
seva majoria per famílies locals.

7 quilòmetres de costa i àmplies platges de sorra fina.

Us convidem a visitar Vilanova i la Geltrú en companyia de la vostra família, us ajudarà consultar la sempre extensa agenda d’activitats organitzades a la ciutat ja  que sempre trobareu alguna del vostre interès. Us esperem convençuts que no defraudarem ni a grans ni a petits. 

Turisme tranquil a Vilanova i la Geltrú

és molt àmplia i variada. Oferim tot tipus d’establiments (restaurants, cafeteries, bars, gelateries, menjar per a portar, etc.) adaptats a tots els gustos, edats i pressupostos.

Oferim una infinitat d’activitats que agradaran a adults, nens i adolescents.

Som una important estació nàutica, disposant de tota mena d’activitats amb sortida des del port i des de les diferents bases nàutiques establertes a les platges de Ribes Roges i Del Far.

També oferim una àmplia gamma d’activitats relacionades amb el turisme actiu, la naturalesa i el medi ambient, la cultura i  el patrimoni per a tots els públics, i els esports.

Vilanova i la Geltrú és un important centre comercial a cel obert que atreu als habitants de poblacions pròximes i no tan pròximes. Aquesta diversitat comercial us permetrà també, si així ho desitgeu, passejar pels seus carrers i visitar comerços per a tots els gustos.

Però el major atractiu de Vilanova i la Geltrú, per sobre de tot l’anterior i dels seus 7 quilòmetres de costa i àmplies platges de sorra fina, és la mateixa societat “vilanovina”: les seves gents, la seva quotidianitat, l’ambient als carrers, les seves tradicions, la cultura popular, les seves festes i fires, els seus espectacles…

Vilanova i la Geltrú és una ciutat amable i acollidora

Et proposem els millors plans en familia​
Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h