Visit Vilanova

Benvinguts a Visit Vilanova​

Ciutat mediterrània

Vilanova i la Geltrú és una ciutat costanera situada a només 30 minuts de Barcelona. Gaudeix d’un clima suau durant tot l’any i pertany a la demarcació turística Costa Barcelona.

És una ciutat mediterrània en la seva màxima expressió, una ciutat on el turisme, el comerç, la cultura, la gastronomia i l’oci s’han sabut combinar per oferir als seus visitants una estança inoblidable.

El seu clima, les excel·lents infraestructures nàutiques, les platges de sorra fina, la seva reconeguda cuina i el caràcter obert i acollidor dels seus habitants, són alguns dels seus punts forts.

Us convidem a descobrir-la i a deixar-vos portar per la màgia i la tradició de les seves festes i a gaudir de totes les seves variades i atractives propostes. Benvinguts a Visit Vilanova.

Viu l'experiència Vilanova!

Visit Vilanova, en estreta col·laboració amb Vilanova Turisme i l’Ajuntament de Vilanova I la Geltrú, neix amb vocació de promoure la comunicació en línia i fora de línia de la ciutat amb una imatge fresca i dinàmica, difonent el nostre missatge comercial, posicionant adequadament la nostra ciutat, i maximitzant la nostra notorietat i imatge de marca.

Scroll to Top

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h