Visit Vilanova

Benvinguts a Visit Vilanova​

Ciutat mediterrània

Vilanova i la Geltrú és una ciutat costanera  situada a només 30 minuts de Barcelona. Gaudeix d´un clima suau durant tot l´any i pertany a la demarcació turística Costa Barcelona.

És una ciutat mediterrània en la seva màxima expressió, una ciutat on el turisme, el comerç, la cultura, la gastronomia i l´oci s´an sabut combinar per oferir als seus visitants una estança inoblidable.

El seu clima, les excel.lents infraestructures nàutiques ,les platges de sorra fina, la seva reconeguda cuina i el caràcter obert i acollidor dels seus habitants, són alguns dels seus punts forts.

Us convidem a descobrir-la i a deixar-vos portar per la màgia i la tradició de les seves festes i a gaudir de totes les seves variades i atractives propostes. Benvinguts a Visit Vilanova.

Viu l'experiència Vilanova!

Visit Vilanova, en estreta col.laboració amb Vilanova Turisme i l´Ajuntament de Vilanova I la Geltrú, neix amb vocació de promoure la comunicació online i offline de la ciutat amb una imatge fresca i dinàmica, difonent el nostre missatge comercial, posicionant adequadament la nostra ciutat, i maximitzant la nostra notorietat i imatge de marca.

After
work

Vilanova i la Geltrú

18/11/2021
18:30 a 21:00h
× Info